Broshura

broshurë informative Jeto pa tym (në shqip)
Informationsbroschüre Jeto Pa Tym

Fakte mbi duhanpirjen dhe duhanpirjen pasive (në shqip)
Fakte mbi duhanpirjen dhe duhanpirjen pasive

Edhe në shtëpi të jetosh pa duhan (në shqip)
Edhe në shtëpi të jetosh pa duhan

Ju mund ta ndërpreni pirjen e duhanit me anën e medikamenteve që përbëjnë nikotinë (në shqip)
Informationsbroschüre Jeto Pa Tym

 

A mendoni për shëndetin tuaj psikik?
A mendoni për shëndetin tuaj psikik?